top of page

 

Personal Trainer on oma henkilökohtainen valmentajasi, joka auttaa sinua  pääsemään liikkeelle ja myös pysymään liikkeessä. Pääset tavoitteeseesi  tehokkaammin ja varmemmin kuin yksin treenatessasi. Personal trainerin kanssa treenaaminen on myös turvallista ja hauskaa! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen Kati Aho, liikuntatieteiden maisteri, personal trainer* ja ravintovalmentaja.  Valmistuttuani Jyväskylästä toimin alkuun pitkään liikunnanopettajana koulussa kaikilla eri luokka-asteilla.  Vuosien kuluessa aloin kiinnostua enemmän aikuisliikunnasta ja olen suorittanut sekä FISAF:n että FAF:n järjestämät personal trainer-koulutukset. Ravintovalmentajaksi opiskelin Trainer 4Youn kurssiohjelman mukaisesti. 

Nyt olen yritykseni Kunnon Avun kautta omistautunut auttamaan ihmisiä voimaan paremmin monipuolisen liikunnan, riittävän levon ja terveellisen ravinnon avulla.  

Erityisen läheiseksi olen kokenut työn liikunnan vasta aloittavien, painonpudottajien ja keski-iän jo ylittäneiden parissa.  Monipuolisen taustani pohjalta uskon pystyväni tuomaan uutta myös kokeneemmille, tavoitteellisille liikkujille.

Yhdessä yhteistyökumppanini kanssa järjestyvät myös kuntotestaukset, kehonkoostumusmittaukset ja hyvinvointianalyysit.

Tee elämäsi paras päätös ja ota yhteyttä!  Laadimme yhdessä sinulle sopivan ja tavoitteitasi vastaavan suunnitelman ja varmistamme, että harjoittelet laadukkaasti ja turvallisesti.

*(http://apt-personaltrainer.fi)

bottom of page